fbpx

Nxt level performance

Met de juiste, stijlvolle toepassingen in structurele zonwering brengen wij klimaatbeheersing voor objecten naar de next level. Dat doen we met duurzame lamellen, luifels, schuifframes en screens van de hoogste kwaliteit. Functionele en esthetische toepassingen die ieder project nét dat ene duwtje naar een hoger niveau geven. Uiteraard met een scherp oog op de technische aspecten en duurzaamheid.

Hoogwaardige zonweringsoplossingen die jouw project naar de next level brengen

Vakkundige in-house engineering

Deskundige montage

Onderhoud voor ieder project, groot of klein, en door heel Nederland

de partner in zonwering

Wij doen er alles aan om uw gevel of project naar de next level te brengen. Elk project staat bij Lenco op zichzelf en verdient een unieke benadering. Efficiëntie, betrouwbare maatwerk-oplossingen en actief meedenken met onze (potentiële) klanten zijn daardoor vanzelfsprekend.

Door onze ervaring, expertise en vakkennis toe te passen waar nodig vormen wij een professionele partner voor architecten en projectontwikkelaars. Onze specialisten helpen u met uw ontwerpen, ondersteunen in 2D- en 3D tekenwerk en dragen steevast de beste en meest functionele toepassingen aan. Pluspunten die ieder project next level brengen en ervoor zorgen dat opdrachtgevers ook écht verder komen. Extra pluspunten: wij zijn altijd bereikbaar en leveren daarnaast een merk-onafhankelijke service in heel Nederland voor uw projecten, groot of klein.

Deskundige montage van zonwering nederland
Houten lamellen in puntgevel, specialist in zonwering

allround

spECIALIST

Lenco is sinds 1966 dé naam op gebied van beeldbepalende zonwering. Wij danken onze gerespecteerde naam aan onze ruime ervaring, conceptuele aanpak, doordacht advies en bekwame mensen.

Naast de kwaliteit van onze producten en diensten, richten wij ons ook op maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo zijn we trots om social return gecertificeerd te zijn en werken we hard om de gemeenschap te ondersteunen. Daarnaast is onze VCA-certificering voor zowel ons bedrijf als ons personeel een belangrijke pijler in ons werk. We zijn ook aangesloten bij de branchevereniging VMRG-zonwering en Romazo-projecten, om ervoor te zorgen dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de markt.

VAN HOUT TOT ALUMUNIUM

Met een breed portfolio aan verschillende systemen dragen wij bij aan het wereldse aspect van gevels en gebouwen. Next level performance, die het gezicht bepaalt van de plekken waar we werken, wonen en tijd besteden.

Al onze toepassingen hebben uitstekende warmte werende en isolerende eigenschappen. Ongeacht vormen onze producten een waardevolle, duurzame en onderhoudsarme toepassing op ieder gebouw. Door ons brede assortiment heeft u de keuze uit hoogwaardige materialen voor uw structurele zonwering. Kies uit hout, aluminium of woodlook voor uw project. U vindt ze terug in onze Capital collectie (aluminium), Semblance collectie (hout) en Transit collectie.

Aluminium lamellenwand met geanodiseerde lamellen, woodlook, gouden aluminium lamellen
var gform;gform||(document.addEventListener("gform_main_scripts_loaded",function(){gform.scriptsLoaded=!0}),window.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){gform.domLoaded=!0}),gform={domLoaded:!1,scriptsLoaded:!1,initializeOnLoaded:function(o){gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?o():!gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?window.addEventListener("DOMContentLoaded",o):document.addEventListener("gform_main_scripts_loaded",o)},hooks:{action:{},filter:{}},addAction:function(o,n,r,t){gform.addHook("action",o,n,r,t)},addFilter:function(o,n,r,t){gform.addHook("filter",o,n,r,t)},doAction:function(o){gform.doHook("action",o,arguments)},applyFilters:function(o){return gform.doHook("filter",o,arguments)},removeAction:function(o,n){gform.removeHook("action",o,n)},removeFilter:function(o,n,r){gform.removeHook("filter",o,n,r)},addHook:function(o,n,r,t,i){null==gform.hooks[o][n]&&(gform.hooks[o][n]=[]);var e=gform.hooks[o][n];null==i&&(i=n+"_"+e.length),gform.hooks[o][n].push({tag:i,callable:r,priority:t=null==t?10:t})},doHook:function(n,o,r){var t;if(r=Array.prototype.slice.call(r,1),null!=gform.hooks[n][o]&&((o=gform.hooks[n][o]).sort(function(o,n){return o.priority-n.priority}),o.forEach(function(o){"function"!=typeof(t=o.callable)&&(t=window[t]),"action"==n?t.apply(null,r):r[0]=t.apply(null,r)})),"filter"==n)return r[0]},removeHook:function(o,n,t,i){var r;null!=gform.hooks[o][n]&&(r=(r=gform.hooks[o][n]).filter(function(o,n,r){return!!(null!=i&&i!=o.tag||null!=t&&t!=o.priority)}),gform.hooks[o][n]=r)}});

MEER INFORMATIE

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.