Nxt level performance

Met de juiste, stijlvolle toepassingen in structurele zonwering brengen wij klimaatbeheersing voor objecten naar de next level. Dat doen we met duurzame lamellen, luifels, schuifframes en screens van de hoogste kwaliteit. Functionele en esthetische toepassingen die ieder project nét dat ene duwtje naar een hoger niveau geven. 

We denken graag mee qua design, beschikken over vakkundige in-house engineering en leveren deskundige montage en onder­houd. Uiteraard met een scherp oog op de technische aspecten en duurzaamheid.

VAN HOUT TOT ALUMUNIUM

Met een breed portfolio aan verschillende systemen dragen wij bij aan het wereldse aspect van gevels en gebouwen. Next level performance, die het gezicht bepaalt van de plekken waar we werken, wonen en tijd besteden.

Al onze toepassingen hebben uitstekende warmte werende en isolerende eigenschappen. Ongeacht vormen onze producten een waardevolle, duurzame en onderhoudsarme toepassing op ieder gebouw. U vindt ze terug in onze Capital collectie (aluminium), Semblance collectie (hout) en Transit collectie.

Projectzonwering-houten-lamellen-ellips

allround

spECIALIST

Lenco is sinds 1966 dé naam op gebied van beeldbepalende zonwering.

Wij danken onze gerespecteerde naam aan onze ruime ervaring, conceptuele aanpak, doordacht advies en bekwame mensen. Elk project staat bij Lenco op zichzelf en verdient een unieke benadering. Efficiëntie, betrouwbare maatwerk-oplossingen en actief meedenken met onze (potentiële) klanten zijn daardoor vanzelfsprekend.

var gform;gform||(document.addEventListener("gform_main_scripts_loaded",function(){gform.scriptsLoaded=!0}),window.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){gform.domLoaded=!0}),gform={domLoaded:!1,scriptsLoaded:!1,initializeOnLoaded:function(o){gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?o():!gform.domLoaded&&gform.scriptsLoaded?window.addEventListener("DOMContentLoaded",o):document.addEventListener("gform_main_scripts_loaded",o)},hooks:{action:{},filter:{}},addAction:function(o,n,r,t){gform.addHook("action",o,n,r,t)},addFilter:function(o,n,r,t){gform.addHook("filter",o,n,r,t)},doAction:function(o){gform.doHook("action",o,arguments)},applyFilters:function(o){return gform.doHook("filter",o,arguments)},removeAction:function(o,n){gform.removeHook("action",o,n)},removeFilter:function(o,n,r){gform.removeHook("filter",o,n,r)},addHook:function(o,n,r,t,i){null==gform.hooks[o][n]&&(gform.hooks[o][n]=[]);var e=gform.hooks[o][n];null==i&&(i=n+"_"+e.length),gform.hooks[o][n].push({tag:i,callable:r,priority:t=null==t?10:t})},doHook:function(n,o,r){var t;if(r=Array.prototype.slice.call(r,1),null!=gform.hooks[n][o]&&((o=gform.hooks[n][o]).sort(function(o,n){return o.priority-n.priority}),o.forEach(function(o){"function"!=typeof(t=o.callable)&&(t=window[t]),"action"==n?t.apply(null,r):r[0]=t.apply(null,r)})),"filter"==n)return r[0]},removeHook:function(o,n,t,i){var r;null!=gform.hooks[o][n]&&(r=(r=gform.hooks[o][n]).filter(function(o,n,r){return!!(null!=i&&i!=o.tag||null!=t&&t!=o.priority)}),gform.hooks[o][n]=r)}});

MEER INFORMATIE

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.