fbpx

SKYLINE®

UNIEKE GOLVENDE GORDIJNSYSTEMEN

ICONISCHE GEBOUWEN CREËREN DE SKYLINES VAN DE BEROEMDSTE STEDEN TER WERELD. ARCHITECTONISCHE MEESTERWERKEN DIE TOT ONZE VERBEELDING SPREKEN EN IN DE GESCHIEDENISBOEKEN ZIJN GEGRIFT. DEZE BEROEMDE GEBOUWEN DIENEN ALS GETUIGENISSEN VAN MENSELIJKE CREATIVITEIT, VEERKRACHT EN CULTUREEL ERFGOED.

Denk Parijs, denk New York, denk Tokio of denk Rotterdam. De wereld als inspiratiebron, de Skyline als canvas, het gebouw als functioneel object voor adembenemend design. De Skyline collectie bestaat uit PVC- en metaalgaas gordijnen voor binnen én buiten.

Lenco Zonwering

pvc gordijnen

Verken de veelzijdigheid van PVC-gordijnen, waar stijl en functionaliteit harmonieus samenkomen. Deze gordijnen vormen een eigentijdse oplossing voor raambekleding, met een strak en modern ontwerp dat perfect aansluit bij diverse interieur- en gevelstijlen. PVC-gordijnen zijn ook duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Getest op windbelasting, zonweringwaarde en een prettig binnenklimaat. Elke kleuropdruk of patroon is mogelijk. Golvende gevels overstijgen de loutere constructie, belichamen de tijdgeest en fascineren door hun schoonheid en grootsheid.

Documenten & downloads
PVC-gordijnen

gaasgordijn gevel

De gaasproducten uit de Skyline® collectie zijn de meeste speciale oplossing. Er wordt gewerkt met hoogwaardige weefsels uit RVS, koper, brons of aluminium. Uniek aan de gaasproducten is dat het gaas ook elektrisch kan bewegen. Vouwen, schuiven of rollen, de windlast, zonwerende waarden en aandrijvingsmogelijkheden worden altijd bestudeerd. Daarmee wordt een jarenlange correcte werking gegarandeerd, zelfs bij nieuwe, unieke en dus ongeteste gaasconcepten.

Lenco Zonwering
Lenco Zonwering

gaasgordijn interieur

Ontdek de veelzijdige scheidingsoplossingen van de Skyline® collectie. Onze gaasproducten bieden een unieke en hoogwaardige oplossing voor ieder interieur. Vervaardigd uit duurzame materialen zoals roestvrij staal, koper, brons of aluminium, bieden ze een elegante en functionele afscheiding. Onze gaasproducten kunnen zelfs elektrisch worden bewogen, wat betekent dat ze perfect geschikt zijn voor interne toepassingen, zelfs in buitenomgevingen. Of het nu gaat om vouwen, schuiven of rollen, we bestuderen altijd de windbelasting, zonwerende eigenschappen en aandrijfmogelijkheden om een langdurige en betrouwbare werking te garanderen.

Documenten & downloads
Gaasgordijn interieur