fbpx

CAPITAL®

ALUMINIUM LAMELLEN, LUIFELS EN LAMELWANDEN

CAPITAL STAAT VOOR GROOTSHEID, KAPITAAL EN AUTORITEIT. MET ONZE CAPITAL-COLLECTIE GEVEN WE AUTORITEIT AAN EEN GEVEL MIDDELS DE MEEST IMPONERENDE, ALUMINIUM OPLOSSINGEN. MAAK DE GEVEL HET CAPITAL VAN HET GEBOUW EN TIL HET GEHEEL NAAR EEN HOGER LEVEL.  

De Capital® collectie bestaat uit de systemen lamellen, luifels en lamelwanden. De aluminium lamellen uit deze collectie kunnen daarbij in diverse vooraf vastgestelde standen geplaatst worden of beweegbaar toegepast worden.

LENCO® Construction company van der Kolk 1
Horizon® slats in elliptical shape, mounted in a fixed position by means of jaws mounted on the horizontal tubes.

ALUMINIUM LAMELLEN VAST

Aluminium lamellen uit de Capital® collectie weren de zon in de zomer en laten in de winter juist licht en warmte door. De maatvoering van de aluminium lamellen is dankzij onze zonnestudies gestandaardiseerd voor een optimale lichtinval. Aluminium lamellen zijn erg degelijk, onderhoudsarm en creëren een prachtig esthetisch resultaat.

ALUMINIUM LAMELLEN CENTRAAL BEWEEGBAAR

Aluminium lamellen in de centraal beweegbare variant zijn dé perfecte oplossing om de lichtinval te regelen. In de winter zorgt dit type lamel uit de Capital® collectie voor meer zon binnen en in de zomer voor wat minder indirect zonlicht. Of stuur de aluminium lamellen simpelweg zo dat tussen de lamellen door eenvoudig het glas gewassen kan worden.

LENCO® slats and canopies Schiphorst Office
LENCO® Horizon® rectangular slats business office

ALUMINIUM LAMELLEN BEWEEGBAAR PLUS

Het unieke gepatenteerde beweegbaar plus systeem combineert grote structurele lamellen met strakke aansluitingen in speciale vormen. De aluminium lamellen lopen schuin mee in puntgevels en houden zo maximaal zonlicht tegen. Dit type aluminium lamellen is ook perfect toe te passen bij strakke dagkanten met grote schuine minimalistische kozijnen. Het minimale aantal stijlen voor de raamvlakken zorgt voor een prachtig aanzicht én uitzicht! 

ALUMINIUM LUIFELS

Een luifel is een horizontaal geplaatst zonweringsysteem. Aluminium luifels houden de hitte buiten in warmere periodes van het jaar, van mei tot september, en laten de warmte van een laagstaande zon toe in de koudere maanden, van oktober tot april. Aluminium luifels bieden hierdoor een optimale zon- en lichtwering en dragen door de schaduwwerking bij aan een aangenaam binnenklimaat.

ALUMINIUM LAMELWANDEN

Aluminium lamelwanden zijn van grote esthetische waarde voor een gebouw of buitenplaats. Dit type lamel is uitermate geschikt om een gevel speels of modern op te bouwen zonder het effect van zonlicht te verliezen. De mogelijkheid om te kiezen voor een RAL-kleur, woodlook coating, geïntegreerde LED-verlichting en zelfs blinde montageopties, zorgen voor een prachtig resultaat.

WOODLOOK

Met woodlook lamellen uit de Capital® collectie, bieden we een goedkoper alternatief voor de houten lamellen uit de Semblance® collectie. Doordat de lamellen zijn gemaakt van aluminium verkleuren deze niet en bieden de lamellen eenzelfde warme uitstraling en natuurlijke kleuren als houten lamellen.