fbpx

Nxt level performance

onze visie in uitvoering

OF U NU ARCHITECT, AANNEMER OF MONTEUR BENT: IEDEREEN WIL NAAR EEN NEXT LEVEL. HET NIVEAU DAT EEN EINDJE VERDEROP LIGT LONKT, EN IS NIET EENS ONBEREIKBAAR. ALLEEN: JE KOMT ER NIET ZOMAAR. DAAR IS MÉÉR VOOR NODIG.

Met de juiste, stijlvolle toepassingen in functionele zonwering brengt Lenco klimaatbeheersing voor objecten naar next level. Dat doen we met duurzame lamellen, luifels, schuifframes en ritsscreens van de hoogste kwaliteit. Functionele en esthetische toepassingen die ieder project nét dat ene duwtje naar een hoger niveau geven.

LENCO® systemen

van hout tot aluminium

MET VERSCHILLENDE SYSTEMEN DRAAGT LENCO BIJ AAN HET WERELDSE ASPECT VAN GEVELS EN GEBOUWEN. NEXT LEVEL PERFORMANCE, DIE MEDE HET GEZICHT BEPAALT VAN DE PLEKKEN WAAR WE WERKEN, WONEN EN TIJD BESTEDEN.

Al onze houten en aluminium toepassingen hebben uitstekende warmtereducerende en isolerende eigenschappen. Ongeacht vormen zij een waardevolle, duurzame en onderhoudsarme toepassing op ieder gebouw.

DE Partner in zonwering

DE MEERWAARDE VAN LENCO®

WIJ DOEN ER ALLES AAN OM UW GEVEL OF PROJECT NAAR NEXT LEVEL TE BRENGEN. DAT DOEN WE DOOR KWALITEIT TE BIEDEN DIE ONDERSCHEIDEND, DESKUNDIG EN BETROUWBAAR IS.

Door onze ervaring, expertise en vakkennis toe te passen waar nodig vormen wij een professionele partner voor architecten en projectontwikkelaars. Onze specialisten helpen u met de finetuning van uw ontwerpen, ondersteunen in 2D- en 3D tekenwerk en dragen steevast de beste en meest functionele toepassingen aan. Pluspunten die ieder project next level brengen en ervoor zorgen dat opdrachtgevers ook écht verder komen. Extra pluspunten: wij zijn altijd bereikbaar en leveren daarnaast een merk-onafhankelijke service in heel Nederland.