fbpx

TRANSIT®

SCHUIF- EN VOUWSYSTEMEN EN GAASPRODUCTEN

TRANSIT STAAT VOOR ‘TRANSFORMEREN’. ONZE TRANSIT-COLLECTIE TRANSFORMEERT IMMERS EEN GEVEL. DE TRANSIT COLLECTIE IS ONONTBEERLIJK IN HET STUREN VAN EEN BINNENKLIMAAT.

De wereld als inspiratie, de stad als canvas, het gebouw als het object van praktische uitvoering. Transit is een unieke en luxe vorm van zonwering, waarbij op esthetische wijze zelfs de bereikbaarheid van de glaspartijen voor bewassing wordt behouden.

LENCO® project voor Wiener & Co

SCHUIFSYSTEMEN

Schuifframes transformeren iedere gevel. Een schuifsysteem is dynamisch en multifunctioneel en voorziet in zon- en tochtwering, lichtregulering en privacy. De talloze mogelijkheden qua vulling maken dat de Transit® schuifframes bij ieder ontwerp van waarde zijn. De lamellen van Transit schuifframes worden vervaardigd uit hout en (woodlook) aluminium, zijn met de hand of elektrisch te bedienen en zowel onder- als bovenschuivend verkrijgbaar. Dé perfecte oplossing om glas te kunnen blijven bewassen.

VOUWsystemen

De vouwsystemen uit de Transit® collectie zijn altijd maatwerk. Er is keuze uit diverse mogelijkheden qua vulling: van hout tot aluminium. Doordat de vouwsystemen horizontaal- of verticaal vouwen, blijft het raamoppervlak maximaal in gevouwen positie.

Documenten & downloads
Vouwsystemen

Bestekteksten
Bestanden op aanvraag, u kunt via dit formulier een aanvraag indienen.
LENCO® project zonwering voor Quartz

Gaasproducten

De gaasproducten uit de Transit® collectie zijn de meeste speciale oplossing. Er wordt gewerkt met hoogwaardige weefsels uit RVS, koper, brons of aluminium. Uniek aan de gaasproducten is dat het gaas ook elektrisch kan bewegen, zelfs bij toepassing buiten. Vouwen, schuiven of rollen, de windlast, zonwerende waarden en aandrijvingsmogelijkheden worden altijd bestudeerd. Daarmee wordt een jarenlange correcte werking gegarandeerd, zelfs bij nieuwe, unieke en dus ongeteste gaasconcepten.

Documenten & downloads
Gaasproducten

Bestekteksten
Bestanden op aanvraag, u kunt via dit formulier een aanvraag indienen.